Modern Day Residence

This whole-house makeover began with relocating the master bath and guest bath, which shifted the functionality of the upper floor. Expansion of the kitchen re-purposed the formal dining room for a professional pantry complete with secondary laundry facilities. Refrigerator and freezer from the Top Chef Seattle TV show accentuate the professional layout. An open and lofty…

Details

AVATAR 2015

Roll credits: Just as the credits at the end of a feature film list the people responsible, we recognize our cast & crew from behind the scenes on our performances. Post Studios was on-hand 1/16/16 @ Kirkland Performance Center to capture the red carpet experience.   Annual award categories include: Customer Service Memorable Moment Creative Solution Safety Reliable…

Details

Wood Stone Master Bath

This bathroom was completely redefined by relocating the shower and modifying windows and interior walls. Finish details include composite countertops and wood grain rectangular tiles and stone shower floor, eluding to a feeling of nature. Features include heated floor, steam shower and concealed pull out door with plugged in hair dryer and other electrical accessories.

Details

Kitchen Exposed Addition

An 8-foot expansion toward the back yard made it feasible to integrate a roof deck off the master suite and arrange the kitchen for year-round entertaining. Custom inset cabinetry creates a furniture look for 2-tone quartz and granite countertops with porcelain subway tile backsplash. A 12-foot wide folding door system allow the new interior space to…

Details

Guest Suite

The original 1960’s motif was wearing on this homeowner’s conscience every time his parents visited. So to surprise them for their extended stay, this undertaking began to to take shape with design. Minor changes to the structural floorplan allowed for an enlarged vanity and shower, plus more gracious closet and dressing area. An entertainment center…

Details

Lakeside Modernization

Award-winning daylight rambler reconfiguration on constraining site. Reconfiguration of the exising kitchen/living room area yielded a more gracious entertaining space with unobstructed views and natural lighting. Intentional design programing yielded conforming the appliances and cabinetry to the occupants, rather than just for aesthetics. A combination of drawers and doors were configured to accommodate specific storage…

Details

Bubble Bath

The primary goal of this project was to brighten the bathroom with a more contemporary feel.  Budget constraints maintained the locations of all the fixtures, however clever ideas were introduced to make the space feel completely different. A larger shower with soap and shampoo ledge set up the accent bubble tile that aligined with a…

Details