Sweat Equity

Not every addition is designed to sweat in. After considering a main floor addition for an exercise room, our customer came up with the idea of having it located over the existing game room below. This meant it would be accessible only by the master suite – which worked out well for the adjacent bathroom…

Details

The Yoga Connection

A 1962 daylight rambler with a lower floor used only as storage was upgraded to a usable guest suite and yoga studio. Design details were to replicate the finishes of the upper level with bright and cheery tones. The project required replacement of much of the existing electrical, plumbing and mechanical systems to bring them…

Details

Tres Chic Rambler

This project was very special in that it was a major remodel of the family home that this father-daughter duo spent her growing up years in, and by circumstances have been brought together again to share. They desired a kitchen that was incorporated with the rest of the home. The vision was to create a…

Details

Undercover Lifestyle

This L-shaped house on a small urban lot near downtown Kirkland needed a home office and covered deck. The solution was to create a U-shaped house with an outdoor living space nested under a pyramid roof. The addition allowed for an office complete with kitchenette and 3/4 bath, convertible to a guest suite. The small…

Details

Modern Day Residence

This whole-house makeover began with relocating the master bath and guest bath, which shifted the functionality of the upper floor. Expansion of the kitchen re-purposed the formal dining room for a professional pantry complete with secondary laundry facilities. Refrigerator and freezer from the Top Chef Seattle TV show accentuate the professional layout. An open and lofty…

Details

AVATAR 2015

Roll credits: Just as the credits at the end of a feature film list the people responsible, we recognize our cast & crew from behind the scenes on our performances. Post Studios was on-hand 1/16/16 @ Kirkland Performance Center to capture the red carpet experience.   Annual award categories include: Customer Service Memorable Moment Creative Solution Safety Reliable…

Details

Northern Exposure

An 8-foot expansion toward the back yard made it feasible to integrate a roof deck off the master suite and arrange the kitchen for year-round entertaining. Custom inset cabinetry creates a furniture look for 2-tone quartz and granite countertops with porcelain subway tile backsplash. A 12-foot wide folding door system allow the new interior space to…

Details

The Parent Trap

The original 1960’s motif was wearing on this homeowner’s conscience every time his parents visited. So to surprise them for their extended stay, this undertaking began to to take shape with design. Minor changes to the structural floor plan allowed for an enlarged vanity and shower, plus more gracious closet and dressing area. An entertainment…

Details